CeLiBon Forum
07 Ocak 2009, 03:17:52 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Günün Sözü :

Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır....(Sena_82)

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Google Etiketleri site haritasi Giriş Yap Kayıt  

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: ABD Başkanlık Seçimleri  (Okunma Sayısı 102 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayatekmek

------Üye Bilgileri uSer
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye ID: 247

Kayıt tarihi 15 Eylül 2008, 09:11:17

Durumum:

« : 04 Kasım 2008, 17:15:35 »

Eeveeeeeeeeet yakında ABD'nin yeni başkanına merhaba dicez. Bu da Obama olucan belli Gülümseme Bu akşam Cnntürk'te 20.30'da yayınlanıcak Tarafsız Bölge programını izleyin derim. Konuklar çok iyi ve başkanlık seçimi ile ilgili konuşulcakmış. Programda Emekli Büyükelçi İlter Türkmen ve Özdem Sanberk, Prof. Dr. Soli Özel, Prof. Dr. Ersin Kalaycıoğlu ve Nuray Mert düşüncelerini ve bilgilerini bizlerle paylaşıcak. Ben zaten daha önceden birkaçını dinlemiştim. Bu akşam da izlemeyi planlıyorum. Gerçekten merak ettiğim ve ilgilendiğim bir konu... İlgilenenlere duyurulurr

Etiket: obama  seçim  mccain  abd  oylama 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
Anahtar Kelimeler
ABD Başkanlık Seçimleri oyunları, ABD Başkanlık Seçimleri programı, ABD Başkanlık Seçimleri oyunu indir, ABD Başkanlık Seçimleri program yükle, ABD Başkanlık Seçimleri download, ABD Başkanlık Seçimleri hikayeleri, ABD Başkanlık Seçimleri resimleri, ABD Başkanlık Seçimleri haber, ABD Başkanlık Seçimleri yükle, ABD Başkanlık Seçimleri videosu, ABD Başkanlık Seçimleri msn eklentisi, şarkı sözleri

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor

Site Map | XML | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss
Oyun | Sohbet | Dizi izLe | Eğlence | Sohbet | Film izLe | Radyo Dinle | Sohbet | Oyun | Maynet | Maynet Sohbet | Dizi izLe | Film izLe | Dizi izLe > | Film izLe