CeLiBon
Duyurular: Günün Sözü :

Mazide, MemLeketine ßütün GücüyLe Hizmet Etmiş oLanLara Karşı Minnet Hissi ßesLemeyenLerin İstikßaLe ÜmitLe ßakmaya Hakkı Yoktur. (M.Kemal ATATÜRK)  (megane )

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
09 Şubat 2012, 12:28:50

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Gece-gündüz vitrinin içinde yaşıyor  (Okunma Sayısı 531 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
PuSaT
Muhammet
uSer
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

тєятємιz уαℓαηѕız вιя ∂üηуα...

« : 29 Aralık 2007, 10:13:59 »

Bu gencin adı 'Vitrindeki Çocuk'. 5 gündür, 24 saatini Şişli'deki YKM'nin vitrininde geçiriyor. Burası onun evi. 31 Aralık'a kadar burada yaşayacak gencin amacı, 'Benim Vitrinim' adlı tasarım yarışmasına dikkat çekmek.
Reklam
Bugünlerde YKM Şişli Mağazası'nın önünden geçerken şaşırabilirsiniz! Vitrinin içinde hip-hop çağının trendi gençlerinden biri, bir şeyler yapıp duruyor. Belli ki çok eğleniyor. Saçlarını dağıtmış, kırmızı camlı yuvarlak gözlüklerini takmış, bir yandan çalan müziğe tempo tutuyor, diğer yandan elindeki telleri eğip büküyor. Vitrine doğru biraz yaklaşıyoruz. Aaa! O da ne?.. Bu genç yatağını yorganını, tasını tarağını toplayıp vitrine bir güzel yerleşivermiş. Burası onun evi. Önünde bilgisayarı, DVD'si, televizyonu, telefonu, puf koltuğu, elbise dolabı, her şeyi ama her şeyi var. Birazcık ötesinde küçücük mutfağı görülüyor. Çorbasını pişiriyor, çayını demliyor, sandviçini, kurabiyesini koyuyor tabağına, sonra da bir güzel vitrinin önüne kurulup gelip geçene nispet yaparcasına keyif çatıyor. Eğer isterseniz vitrinin önündeki megafonun düğmesine basarak onunla konuşabilirsiniz. Daha fazla dayanamayıp düğmeye basıp soruyoruz: "Senin adın ne?" "Benim adım vitrindeki çocuk." "Vitrinde olduğunu görüyoruz, adın ne adın?!" "Adım yok, bana uzunca vitrindeki çocuk diyorlar." Peki ama senin derdin ne? Bu iş megafonla olacak gibi görünmüyor, en iyisi içeriye girip bir bilene danışmak... "Vitrindeki Çocuk", YKM'nin Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri arasında başlattığı "Benim Vitrinim" tasarım yarışmasının bir ayağı. YKM, yarışmanın sonuçlarını 10 Ocak'ta açıklayacak; ama öncesinde hem yarışmanın tanıtımını yapmak hem de vitrin tasarımına ne kadar önem verdiklerini anlatmak için "Vitrindeki Çocuk" projesini hayata geçiriyor.

iSMi LaZıM DeĞiL...

Radyo Sevda`yı Winamptan Dinlemek İçin Tıklayın : http://Http://wWw.RadyoSevda:1727/listen.pls

CeLiBon v2 ScRipT İndirmek İçin Tıklayın : www.celibon.com/celibon.rar
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer: