CeLiBon
Duyurular: Günün Sözü :

Mazide, MemLeketine ßütün GücüyLe Hizmet Etmiş oLanLara Karşı Minnet Hissi ßesLemeyenLerin İstikßaLe ÜmitLe ßakmaya Hakkı Yoktur. (M.Kemal ATATÜRK)  (megane )

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
06 Şubat 2012, 01:59:14

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: figuranı olmayan bir sahnede tek kişilik aşk oynanılır mı?  (Okunma Sayısı 957 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DeviLL-GirL
DeviLL-GirL
uSer
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

sen yüreğinin dili olmayanımsın..

« : 05 Ocak 2010, 19:29:49 »

Şimdi; geçmişten bugüne içimde biriktirdiklerimle pulsuz mektuplar gönderiyorum.Her satırda ayrı bir ağrım, her cümlemde küf tutmuş acılarıma paye çıkarıyorum..

Gülücüklerimin arasında son duraklı melodiler tutturuyorum. Nakarat aralarında tutturduklarımda her kapı sana açılıyor.Ben senden o kadar kaçmak isterken tüm çağlayanlarım sana akıyor. Gidiyorum diye
yüreğimi  eze eze  bitirmek isterken, senli olan her cümlede yüreğime çöreklenen oluyorsun. Ayak ucumda nöbet tutan ölümü çağırırken, bu fani dünyada yarım bıraktıklarıma mendil arası  pişmanlıklarım gitme diyor! Rotar  yapan hayat mutlaka  kır  çiçeklerini sana sunacak diye yalancı bir fısıldayış duyuyorum. Oysa; ben artık  bu yaşamdan  basit şeyler bekliyorum. Hayatı  kurallarına göre değil, kuralsızlıklar içinde  onun beni boğduğu gibi boğmak istiyorum. Sicim ipine dolanan intiharlı  serüvenlerimi, göçüp giderken sadece bana ait sırların olmasını istiyorum.Çözülmeyen denklemlerin en büyük şifresini  sadece benim bilmem  gerektiğine inanmak istiyorum..

Ben giderken adımlarımın kan revan içinde yüreğimle kavga etmesini bile  ben dışında kimselere bildirmek istemiyorum. Gururun asiliği içinde sana çıkan tüm yollarıma “geç kaldın”  diye  punto tuşlarına acımasızca basmak istiyorum. Bedenimde sana dair  yeşeren ne  kadar hücrem varsa hepsinin  ölü hücrelere dönüşmesini arzuluyorum. ”Aşk “elbisesini bir  defalıkta olsa bedenine  tam oturmasını istiyorum.  Yamalı bir aşk elbisesisini  söküp, biçmekten yoruldum.

Ben; gözyaşlarımı yorgan edip, hıçkırıklarımı  yastık yapmaktan  bıktım! Kimselerin gitmediği sokaklarda “gelecek” diye geçmişe sövmekten, sövülmektende  iğrendim!Çok değildi senden istediğim, ben şimdi GİDİYORUM! Gitmek  her kaçağın en kolay yolu seçilsede figuranı olmayan bir sahnede tek kişilik aşk  oynanılır mı?

Sevilen Seveni Sevseydi... Seven Kör Sevilen Nankör Olmazdı..
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer: