CeLiBon
Duyurular: Günün Sözü :

Mazide, MemLeketine ßütün GücüyLe Hizmet Etmiş oLanLara Karşı Minnet Hissi ßesLemeyenLerin İstikßaLe ÜmitLe ßakmaya Hakkı Yoktur. (M.Kemal ATATÜRK)  (megane )

*
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.
10 Şubat 2012, 05:06:20

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: arkadaşlarınızı korkutmak istermisiniz=cin çağırma...  (Okunma Sayısı 972 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ﻮเzє๓๓
miSS Moderatör

Çevrimdışı Çevrimdışı

« : 06 Şubat 2008, 00:01:01 »

arkadaşlarınızı korkutmak istermisiniz=cin çağırma...

--------------------------------------------------------------------------------

beyler olay çok basit 3-5 kurban bulunur yapıcak bişe bulunamadığından siz teklif edersiniz hadi çağıralımmı diye...

amaç kişinin ewleneceği kişiyi söylemektir...eğer erkekler arasında yapılacaksa

kolun iç kısmına gizliden sıvı sabunla bi kız ismi yazılır bikaç dkda kurur daha sonra kurbanı karşınıza alırsınız bi tane sigara içirirsiniz we küllerini awcuna döktürürsünüz dua ediyomuş gibi numaradan mırıldanırsınız(ben genellikle allahım beni affet diye mırıldanıyorum)daha sonra küller daha önceden sıvı sabunla hazırladığımız kolun üzerine sürtülür o anda küller kuru sabuna yapışır we isim çıkar eğer usta bi oyuncuysanız arkadaşınız o an korkudan dilini yutacaktır

daha sonrada yine dua edermiş gibi kowdum dersiniz ama oyunu uzatmak istiyosanız kowmama rağmen gitmiyo falan deyin arkadaşınız hayatının gecesini yaşasın

yorumlarınızı eksik etmeyin kardeşler eğer kafanıza bişeyler takılırsa yazın ben cewaplarım eğer deneyen olursa sonuçları paylaşması rica olunur...
[/color]

Radyo Sevda`yı Winamptan Dinlemek İçin Tıklayın : http://Http://wWw.RadyoSevda:1727/listen.pls

CeLiBon v2 ScRipT İndirmek İçin Tıklayın : www.celibon.com/celibon.rar
Cenna
( % ) HaLfOp

Çevrimdışı Çevrimdışı

Hayata dair ne varsa

« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2008, 10:08:57 »

KIzzz gizemmm etraf cin seytan dolu cagirmay ne hacet anacim  Sırıtan
Etiket:
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
GoogleTagged

Gitmek istediğiniz yer: